Fynda billiga reservdelar till veteranbilar

reservdelar till veteranbilarTycker du som många andra om att meka med veteranbilar och är noggrann med att endast använda autentiska reservdelar? Då bör du utnyttja internet och möjligheten att komma i kontakt med andra som har samma intresse. På bilforum går det att hitta personer som säljer delar till veteranbilar och det finns även vissa företag som helt har inriktat sig på att sälja just reservdelar. Vilken bilmodell behöver du reservdelar till? Företagen och sidorna är oftast inriktade på en viss bilmodell eller på bilar som är tillverkade i ett visst land som exempelvis USA.

Usabil.nu är störst i Sverige

Är du ägare till en amerikansk veteranbil och letar delar eller bara önskar komma i kontakt med andra inom samma intresseområde bör du gå in på sidan www.usabil.nu. Hemsidan är Sveriges största annonssida för veteranbilar från USA. Varje år i maj anordnas Västsveriges största motorträff Tjoloholm Classic Motor på Tjolöholms slott några mil söder om Göteborg. Träffen ger en stor möjlighet för bilintresserade att både visa upp sitt egna fordon, samt titta på andra veteranbilar. Sammanlagt ställs hela 1300 bilar ut under denna helg som har någonting för hela familjen. Denna helg håller även slottet öppet och det finns möjlighet till förfriskningar i slottets egna café.

Bildelar till olika märken

Är du ägare till en Volkswagen? I så fall bör du titta in på sidan Custom speed parts, som har specialiserat sig på just Volkswagenbilar. Deras sortiment är uppdelat i två kategorier, en del för de som har motorn baktill så kallad svansmotor och en del för de bilar som har motorn fram. Har du en Volvo och är på jakt efter originaldelar erbjuder sidan www.gcp.se ett stort sortiment. Du söker enkelt efter delen genom att knappa in namn eller artikelnummer. Vill du hellre se hela utbudet har sidan en katalog som är indelad efter när bilmodellerna tillverkades.